Contact

Lochtersweg 59-7
7442 BN Nijverdal
Nederland

Telefoon: 0548-613339
Mobiel: 06-43057248
info@draw2design.nl
K.v.K: 60960000

Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op.

Anti-spamvraag: 1+2=

“Bij Draw2design hangt een erg ontspannen en gezellige werksfeer. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar ons mooie en ruime kantoor in Nijverdal. Onze flexibiliteit en professionaliteit zijn de basis voor de goede samenwerking met onze klanten. “

Margreet Hugen – Administratief medewerkster

Wie zijn wij

Draw2design is gespecialiseerd in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. Het flexibele tekenbureau uit Nijverdal bedient trappenleveranciers en constructiebedrijven die zelf de capaciteit in technisch tekenwerk ontberen; zij het tijdelijk of structureel. Het team ervaren tekenaars levert snel professionele en aansprekende ontwerpen, van functionele brandtrap of balustrade, tot fraaie designtrap.

Of het nu om een trap, hekwerk, balustrade of industrieel bordes gaat; Draw2design heeft de kennis, ervaring én mankracht in huis om snel een vakkundig en volledig gespecificeerd ontwerp af te leveren.
Van functionele brandtrap tot luxe design villatrap; elke opdracht wordt naar klantspecificatie ingevuld.

“Onze klanten willen een flexibele schil in technisch tekenwerk. Sommige bedrijven hebben geen tekenaars in dienst en andere schakelen ons in bij pieken”, zegt Ten Tusscher.

3D tekenbureau

Klanten kunnen bij Draw2design terecht voor een compleet traject van advies tot realisatie, of voor een deeltraject. Na controle door aannemer en architect, wordt een ontwerp geperfectioneerd, wat uiteindelijk leidt tot een optimaal eindontwerp. Ontwerpen worden steeds vaker uitsluitend digitaal gemaakt en aangeleverd. Zo’n digitaal ontwerp bevat onder meer alle maatvoeringen en gedetailleerde productietekeningen, met als optie een 3D model waarin de klant zijn trap(pen) kan bekijken.

Alle ontwerpen van Draw2design worden gemaakt in HICAD. Met dit geavanceerde 3D-ontwerpprogramma kunnen ontwerpen door middel van ‘artist impressions’ maximaal inzichtelijk worden gemaakt, vóór de start van de productie. Bas ten Tusscher en Rene Jannink hebben onlangs een bedrijfsspecifieke API training gevolgd, om zo standaard ontwerpprocessen in HICAD te automatiseren, wat een hoop tijdwinst oplevert.

hicad3
Mail ons uw vraag

Not readable? Change text. captcha txt