HOF Prinsengracht te Amsterdam

Opdrachtgever: Van Ee Staalspecialisten | Meer informatie

Een deel van het voormalige Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam heeft een woonfunctie gekregen. Met aan de kerkstraat luxewoningen en aan de Prinsengracht, in de voormalige kraamafdeling, een aantal ruime lofts. Nieuwbouw met een gevel van keramische tegels, RVS, glas en natuursteen. Een uniek gebouw binnen grachtengordel. Voor Van Ee staalspecialisten heeft Draw2design een aantal trappen mogen engineeren, als ook het bekleden van het trappenhuis met blauwstaal.

projecten

Imagewharf te Amsterdam

Opdrachtgever: Hektracon Steel Solutions  | Meer informatie

Imagewharf aan de Houthavens in Amsterdam is een moderne, multifunctionele en creatieve campus. Het gebouw bestaat uit studio’s en werkplekken op de begane grond, met daarboven diverse kantoren en ontmoetingsplekken. Draw2design heeft in opdracht van Hektracon Steel Solutions te Vorstenbosch de diverse stalen traphekken en hekwerken mogen engineeren.

Woonhuis te Veghel

Opdrachtgever: Van der Lee Staalbouw | Meer informatie

Voor Van der Lee Staalbouw BV hebben wij een aantal mooie trappen mogen engineeren voor een woning te Veghel. De trapbomen zijn gesneden uit stalen platen en de treden zijn van massief eiken. Samen met de RVS balusters en de glazen panelen laten deze trappen goed zien dat diverse materialen heel goed samen toegepast kunnen worden.

Calvijn College te Amsterdam

Opdrachtgever: Tasche Stalen Trappen  | Meer informatie

Het nieuwe schoolgebouw van het Calvijn College te Amsterdam mag er zijn. In het centrale hart van het gebouw is een trappenplein gemaakt voorzien van diverse loopbruggen. Deze trappen en loopbruggen zijn een combinatie geworden van verschillende materialen, stalen balusters, houten treden en kunststof panelen. Een mooi resultaat waar elke dag door de vele scholieren gebruik van wordt gemaakt.

B@start Leidsche Rijn, Utrecht

Opdrachtgever: Trahecon B.V. | Meer informatie

B@start is een appartementencomplex met 149 starterswoningen. Deze woningen zijn voorzien van alle faciliteiten die een starter kan wensen. Het gebouw ligt op een strategische locatie met een snelle verbinding naar de oude binnenstad. Deze startersappartementen hebben als tweede naam Reykjavik, een modern gebouw met Scandinavische invloeden. Draw2design heeft voor dit gebouw de stalen trappen en hekwerken mogen engineeren.

20181114_091356
1100

B@ducated Leidsche Rijn, Utrecht

Opdrachtgever: Trahecon B.V. | Meer informatie
B@ducated is een appartementencomplex met 250 microappartementen gericht op studenten en young professionals. De studenten hier staan symbool voor “werkbijen in een bijenkorf ”. Het gebouw is rondom voorzien van goudkleurige panelen met een honingraatstructuur. Deze panelen geven  ’s avonds een heel ander uiterlijk wanneer het complex van binnenuit wordt verlicht, en zo de dynamiek van de studenten weergeeft.

Draw2design heeft hier de stalen spiltrappen en hekwerken mogen engineeren.

Galaxy te Middelkerke (B)

Opdrachtgever: Tectum Aluminium | Meer informatie

Aan de Zeedijk te Middelkerke heeft Draw2Design in samenwerking met Tectum aluminium de glazen balustrades mogen uitwerken op deze mooie locatie. Door de renovatie schittert dit gebouw weer in haar oude glorie op de zeedijk van Middelkerke. Het mooie strakke ontwerp trekt gelijk de aandacht. Het type scherm dat is toegepast is de Glass Wedged S.

aubade

de Aubade te Nijmegen

Opdrachtgever: Fek Metaal B.V. | Meer informatie
Een drietal flats in Neerbosch-Oost krijgen een flinke opknapbeurt. Hierdoor worden de woningen aanzienlijk energiezuiger en gaan ze van label G naar label A en B. Door deze renovatie (zowel aan de binnen- als de buitenkant) krijgen de gebouwen een totaal nieuwe uitstraling en passen ze prima in deze tijd. Voor dit project heeft Draw2design in opdracht van Fek metaal de galerijhekwerken uitgewerkt.

Nieuwbouw Intra Muros te Tongeren (B)

Opdrachtgever: Tectum Aluminium | Meer informatie

Intra muros betekend vrij vertaald ‘’binnen de muren’’. Dit nieuwbouwproject omvat 16 hoogwaardige appartementen welke elk voorzien zijn van een tuin of een terras. En door veel natuurlijke lichtinval en omgeven door groen is het als een oase letterlijk ‘’binnen de muren’’ van de oudste stad van België, Tongeren. In samenwerking met Tectum aluminium (B) heeft Draw2design de glazen balustrades en de terrasschermen uitgewerkt.

20180328_085021894_ios

Edge Olympic te Amsterdam

Opdrachtgever: Van Pommeren | Meer informatie
Aan de Zuidas in Amsterdam staat het kantoorgebouw Edge Olympic (voorheen Olympic Plaza). Het is getransformeerd tot een hightech, duurzaam en energiezuinig kantoorgebouw. Voor onze opdrachtgever mochten wij voor dit project de unieke trappenhuizen en hekwerken uitwerken.

The White Princess te Koksijde (B)

Opdrachtgever: AMG Railing B.V. | Meer informatie
In Koksijde worden stijlvolle appartementen gebouwd aan de kustlijn. Het ontwerp van The White Princess is geinspireerd door de uitstraling van een cruiseship. De elegante vormgeving refereert naar een boot die door de golven klieft. AMG Railing B.V. heeft in samenwerking met Draw2Design de glazen balustrades gerealiseerd.

mediatheek-waalse-krook-7

Mediatheek Waalse Krook te Gent (B)

Opdrachtgever: AMG Railing B.V. | Meer informatie
De Krook is een grootschalig stadsvernieuwingsproject dat kennis, cultuur en innovatief ondernemerschap bundelt. De infrastructuur aan een bocht (‘krook’) in de Schelde omvat onder meer de nieuwe stadsbibliotheek, labo’s en kantoren van de Universiteit Gent en imec, een café en groenzones. Voor AMG Railing heeft Draw2Design de glazen borstweringen en balustrades mogen uitwerken.

Nieuwbouw Haga Ziekenhuis te Den Haag

Opdrachtgever: AMG Railing B.V. | Meer informatie
In de Haagse wijk Leyenburg is de uitbreiding van het Haga Ziekenhuis gerealiseerd. Naast het oude gebouw staat nu een nieuw ziekenhuis, een van de modernste van Nederland. Wat dit gebouw kenmerkt is de open, transparante uitstraling en de gebogen vormen van de balustrades in het atrium.

glas-balustrade-haga-ziekenhuis-31
Woontoren Aziëweg in Haarlem

Woontoren Aziëweg in Haarlem

Opdrachtgever: VMG Versteeg Metaal Groep | Meer informatie
Het project Aziëweg is gelegen in Schalkwijk, nabij het winkelcentrum, het R-net en de groene zoom van Haarlem. Het plangebied beslaat circa 48.500 vierkante meter, waarvan circa de helft wordt aangelegd als openbaar gebied. Op deze locatie is de bouw van vijf appartement torens gepland. Er zijn inmiddels 96 zorgwoningen gerealiseerd.

weusthag-toren-hengelo-tl

Uitkijktoren park Weusthag in Hengelo

Opdrachtgever: Royal IHC Architectural Fabrication | Meer informatie
In Hengelo is in het weusthagpark een uitkijktoren verschenen. Deze toren is gemaakt van cortenstaal met daarin een bladmotief wat de toren een transparant uiterlijk geeft. De toren is bedoeld als link tussen de beide gedeelten van het weusthagpark. Je kunt de toren beklimmen via een wenteltrap, deze trap is getekend door Draw2design.

“Draw2Design was de ontbrekende schakel voor onze organisatie. Bij Tectum Aluminium gaan we voor professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit en Draw2Design bleek hiervoor de juiste partner te zijn. Zij vormen dan ook een belangrijk onderdeel voor de groei die we de komende jaren wensen te realiseren”

Frank van de Wyer – Tectum

Wageningen_plus_ultra_campus_1100_home

Campus Wageningen breidt uit met Plus Ultra

Opdrachtgever: Van Pommeren las en constructie | Meer informatie

In Wageningen op de Campus is er uitbreiding geweest. Plus Ultra is hier gebouwd, een innovatief gebouw met ruimte voor laboratoria, cleanrooms, technohallen en kantoorruimten. Van Pommeren las en constructie heeft hier een prachtige trap gerealiseerd waarvan Draw2design het tekenwerk heeft gedaan.

Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode

Opdrachtgever: Van der Lee Metaal | Meer informatie
Bij Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode is een prachtige nieuwe trap in de winkel gerealiseerd. Deze trap is getekend door Draw2design en vervaardigd door Van der Lee. Een echte blikvanger die de winkel extra uitstraling geeft

van_tilburg_sport_1100_300
Serviceflat-Mispelaer-1100-afbeelding

Serviceflat Mispelaer in het hart van Maasmechelen

Opdrachtgever: Tectum Alluminium | Meer informatie
Voor Tectum Alluminium heeft Draw2design het tekenwerk gedaan van alle trappen en hekken van De Mispelaer. De Mispelaer is een serviceflat in het hart van Maasmechelen. Omgeven door een prachtige omgeving en voorzien van alle comfort.

nl-luchtvaart-300

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum Amsterdam – NLR

Opdrachtgever: Tasche Stalen Trappen | Meer informatie
Het NLR ( Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum ) doet onderzoek naar veiliger, milieuvriendelijker en efficiënter vliegverkeer.
In samenwerking met Tasche heeft Draw2design het tekenwerk voor de trappen en hekwerken van het NLR gebouw in Amsterdam gedaan.De vestiging in Amsterdam is volledig gerenoveerd.

toren-hoeks-300

Toren Overhoeks Amsterdam

Opdrachtgever: Van Pommeren | Meer informatie
Voor van Pommeren heeft Draw2design enkele onderdelen getekend voor de renovatie van de toren van Overhoeks.Deze toren was eerst het directiekantoor van Shell. En is nu omgedoopt tot A’DAM toren, het sociaal kloppend hart van het IJ.

Calvijn College Amsterdam

Opdrachtgever: Tasche Stalen Trappen | Meer informatie
In opdracht van Tasche stalen trappen heeft Draw2design de trappen getekend van Calvijn College in Amsterdam. Aan het vernieuwende onderwijsconcept is een eigentijdse invulling gegeven. Met als resultaat een open school die doorgroei mogelijkheden met elkaar verbind.

300_Calvijn_College_Amsterdam
nieuwbouw-kors-1100

Nieuwbouw voor Kors in Steenwijk

Opdrachtgever: OnLevel balustrades | Meer informatie
Voor OnLevel Balustrades hebben wij het tekenwerk verzorgd voor een schitterende trap in het nieuwe pand van Kors Hoogwerksystemen te Steenwijk.

Pasteurflat_300

Pasteurflat Schoonhoven

Opdrachtgever: MBR Hekwerken | Meer informatie
Voor MBR Hekwerken heeft Draw2design het tekenwerk gerealiseerd voor de Pasteurflat in Schoonhoven. Dit is een renovatieproject voor Qua Wonen. Draw2design is specialist in trap ontwerp, trap tekenen en technisch tekenen en heeft de afgelopen jaren mooie projecten uitgevoerd. Het Technisch tekenwerk van tekenbureau Draw2design is onderdeel van een groot eindresultaat.

pjpenstraat_1100

Pijpenstraat Enschede

Opdrachtgever: Tasche staalbouw | Meer informatie
Voor Tasche staalbouw heeft Draw2design alle trappen en hekwerken getekend. Aan de binnenkant en de buitenkant zijn aan de Pijpenstraat de trappen en hekwerken gerealiseerd.

Siemerink High Garden

Opdrachtgever: Siemerink Consructies | Meer informatie
Voor Siemerink constructies uit Oldenzaal hebben wij het tekenwerk voor High Garden te Enschede gerealiseerd. Draw2design is specialist in trap ontwerp, trap tekenen en technisch tekenen en heeft de afgelopen jaren mooie projecten uitgevoerd. Het Technisch tekenwerk van tekenbureau Draw2design is onderdeel van een groot eindresultaat.

300_siemerink

“Het bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen, flexibiliteit en het duidelijke tekenwerk. Hierdoor onderscheid Draw2Design zich van de rest. Al met al een goed bedrijf waar prettig zaken mee gedaan kan worden!”

Roy Haarhuis – Calculator Tasche Stalen trappen

300_snep_prive

SNEP Prive woning

Opdrachtgever: SNEP Trappen | Meer informatie
Voor een privé woning in Son heeft SNEP Trappen een schitterende glazentrap en hekwerk gerealiseerd en ook de trap naar de beneden verdieping. Draw2design heeft hiervoor de tekeningen gemaakt.

bouwhuis-enschede-1100

’t Bouwhuis Enschede

Opdrachtgever: Tasche stalen trappen | Meer informatie
In opdracht van Tasche hebben wij het tekenwerk verzorgd voor alle trappen en hekwerken voor ’t Bouwhuis zorgcentrum te Enschede. Waaronder een schitterende binnentrap.

Privé trap Heerenveen

Opdrachtgever: Hoscon | Meer informatie
Voor Hoscon hebben wij het tekenwerk gedaan voor deze trap. De trap is geplaatst in een privé woning te Heerenveen. Hoscon levert trappen in alle mogelijke afmetingen en uitvoeringen. Verder kunnen alle denkbare materialen toegepast worden zoals: staal, RVS, hout, glas, natuursteen.

300_snep_prive-heerenveen

“Draw2design is een enthousiast team! een team dat ik de laatste jaren heb zien uitgroeien tot een mooi bedrijf. Ik werk altijd met veel plezier voor ze om ervoor te zorgen dat hun identiteit goed blijft aansluiten bij hun huidige wensen. De huisstijldragers zijn immers het visitekaartje van je bedrijf!. ”

Mariëlle Leussink – Studio Paf

spoorbrug_deventer

Spoorbrug Deventer

Opdrachtgever: Maas Gerritsen Staal | Meer informatie
In Deventer is een nieuwe kooikonstruktie gerealiseerd. Mede om supporters van Go Ahead Eagles veilig over de weg te krijgen. Gerritsen Konstrukties heeft deze konstruktie aangelegd en Draw2design heeft hiervoor het tekenwerk gedaan.

Unipro_haaksbergen_1100

Unipro Haaksbergen

Opdrachtgever: Tasche stalen trappen | Meer informatie
In het nieuwe milieuvriendelijke gebouw van Unipro BV te Haaksbergen heeft Tasche Staalbouw nadat Draw2design al het tekenwerk gerealiseerd had. Alle trappen en hekwerken gemaakt en geplaatst in dit zeer innovatieve pand.

Ridderkerk Huygensplantsoen

Opdrachtgever: MBR Hekwerken | Meer informatie
Aan het Huygensplantsoen in Ridderkerk zijn de flats voorzien van nieuwe gallerij- en balkonhekken. Voor MBR hekwerken hebben wij het tekenwerk voor deze hekken gerealiseerd.

Ridderkerk_300

“Draw2design is een uniek en bijzonder bedrijf dat mede door de gedrevenheid en vakbekwaamheid groot is geworden. Bijzonder omdat jullie tijdens de constante groei het technisch niveau zeer hoog hebben weten te houden. ISD is dan ook zeer dankbaar dat wij een steentje hebben mogen bijdragen aan dit succes.”

Joost Swarts – ISD Benelux

kerk_300

Sint-Urbanuskerk te Bovenkerk

Opdrachtgever: MPW Stalen trappen | Meer informatie
Na het inmeten in de Sint-Urbanuskerk te Bovenkerk wat op zich al een uitdaging was, heben wij voor MPW stalen trappen de trappen ontworpen en uitgewerkt. Hiermee is een unieke locatie bereikbaar voor een groot publiek. De bouw van de mooie Sint-Urbanuskerk in Bovenkerk is begonnen in 1875.

Vitesse_1100

Trainingscomplex voetbalclub Vitesse

Opdrachtgever: De Kamper bouwmetalen | Meer informatie
Voor het trainingscomplex van Vitesse heeft de Kamper Bouw metalen en alle balkons en hekwerken geplaatst. Al het tekenwerk gerealiseerd door Draw2design is hiermee afgerond. Een prachtig eindresultaat na een goede samenwerking.

Weezenhof Nijmegen

Opdrachtgever: MBR Hekwerken | Meer informatie
Voor MBR Hekwerken hebben wij alle inmeet werkzaamheden en al het tekenwerk verricht voor de Weezenhof te Nijmegen. Het ging hier om totaal 4km hekwerk, de Weezenhof heeft hiermee een ware metamorfose ondergaan.

Weezenhof_300

“Draw2Design tekent veel voor ons bedrijf, en levert ons altijd tekenwerk van hoog niveau; helder en overzichtelijk. Bovendien stellen ze zich flexibel op met betrekking tot wijzigingen, wat prettig is in onze branche. We hopen en verwachten in de toekomst nog vaak van de diensten van Draw2Design gebruik te maken.”

Jalmar Taylor – AMG Balustradesystemen B.V.

tubbergen_1100

Hendriksen accountants Tubbergen

Opdrachtgever: Tasche stalen trappen | Meer informatie
Voor Tasche stalen trappen hebben we deze fraaie trap getekend voor het kantoor van Hendriksen accountants in Tubbergen

Koksijde_300

White Princess – Koksijde België

Opdrachtgever: AMG hekwerken | Meer informatie
Residentie White Princess is een schitterend appartementencomplex gelegen in de Belgische badplaats Koksijde, voor AMG Hekwerken ontwerpen we alle hekwerken voor dit prestigieuze project dat in 4 fases zal worden gebouwd.

alientrick_1100

Alien Trick Hengelo

Opdrachtgever: Tasche stalen trappen | Meer informatie
Voor Tasche Stalen trappen te Albergen hebben we het ontwerp gemaakt voor de stalen spiltrappen en de RVS binnentrappen met videranden van het werk Alien Trick te Hengelo.Een bijzonder representatief pand, waarbij zeer specifieke wensen en eisen gesteld zijn aan de hekwerken en trappen. Zo zijn de spiltrappen uitgevoerd als stand-alone trappen, met zelfstandig vrijstaande spillen die extra dik zijn uitgevoerd en grote speciale M24 ankers en extra dikke voetplaten moeten ervoor zorgen dat wanneer het gebouw compleet zou afbranden of instorten, de spiltrappen zouden blijven staan.

Stadskwartier Nieuwegein

Opdrachtgever: J.P. van Eesteren | Meer informatie
Draw2design verricht momenteel technisch tekenwerk voor alle hekwerken en trappen voor het project Stadskwartier fase 7+8 te Nieuwegein. De stalen spijlhekwerken en de stalen steektrappen en uiteraard de vluchttrappen spiltrappen worden geheel in 3D uitgetekend en tot een Hicad tekening ter controle aangeboden. Draw2design denkt mee in de ontwerpfase van de prefab balkonplaten en galerijplaten om zo de instortvoorzieningen tijdig op de juiste positie te realiseren.

Nieuwegein_300
debanne_1100

De Banne Amsterdam

Opdrachtgever: Constructor Staalbouw | Meer informatie
Voor Constructor Staalbouw verrichten we al het tekenwerk voor de hekwerken van het project “De Banne” in Amsterdam. Hieronder enkele artist impressions om een indruk te krijgen van de omvang en het eindresultaat van dit project. Dit project is momenteel druk in uitvoering, het eerste tekenwerk is inmiddels gereed en de eerste delen in productie.

post-zuid-300

Post Zuid te Apeldoorn

Opdrachtgever: Tasche stalen trappen | Meer informatie
Draw2design heeft opdracht gekregen van de firma Tasche stalen trappen te Albergen voor al het tekenwerk voor het project post Zuid te Apeldoorn. Deze nieuwe locatie bied onderkomen aan de ambulance post, de kazerne / brandweer en onderdelen Dienst Openbare Werken en Wijkwerk. De staalconstructie van ruim 500 TON zal in het zicht blijven, en is medio mei te zien.

Gravin_1100

Gravin Oud Beijerland

Opdrachtgever: De onderneming Balkonhekken | Meer informatie
In opdracht van Gforce hekwerken en de onderneming balkonhekken, verzorgen wij al het tekenwerk voor het grote project “de Gravin” te Oud Beijerland. De eerste tekeningen hiervoor zijn reeds klaar, de eerste hekwerken worden gemonteerd. Hierbij enkele artist impressions hoe het project er straks zal uitzien, uiteraard houden wij u op de hoogte.

Bamboo trap op Urk

Opdrachtgever: Trappenfabriek Vos | Meer informatie
In samenwerking met Trappenfabriek Vos hebben we het ontwerp gemaakt voor de zwevende trap met bamboe treden, gecombineerd
met glazen videhekwerken. Visueel is het resultaat schitterend en het oogt alsof de treden uit de muur “zweven”.

trap-urk-300
deventer_woning_300

Woning te Deventer

Opdrachtgever: Aan de Stegge Trappen | Meer informatie
Voor de familie Blees te Deventer hebben we het ontwerp gemaakt voor een stalen spiltrap als vluchttrap achter hun woning. De spiltrap is aan de onderzijde voorzien van een scharnierend toegangshek, welke afsluitbaar is.

Bornerbroek_300

Woning te Bornerbroek

Opdrachtgever: Constructiebedrijf Doeschot | Meer informatie
Voor Constructiebedrijf Doeschot hebben we deze betontrappen ingemeten en ontwerpen gemaakt voor stalen traphekken en videhekwerken.

Mail ons uw vraag

Not readable? Change text. captcha txt