High end trap Porsche Centrum Maastricht

Draw2design heeft de mooie trap getekend voor Porsche Centrum Maastricht. De trap word gemaakt door Van der Lee. Porsche Centrum Maastricht staat bekend om zijn service en klantvriendelijkheid. Het nieuwe pand wordt gerealiseerd naast het oude centrum, waarvoor ook al een nieuwe bestemming is bedacht.

porsche-centrum-schild

Eind februari start op de Afrikalaan te Maastricht-Airport (Beek) de bouw van een volledig nieuw pand voor Porsche Centrum Maastricht. Hiermee komt de dealer, die in 2015 op zowel verkoop als onderhoud de hoogste klanttevredenheid van Nederland wist te noteren, tegemoet aan de sterke groei van het merk Porsche en de grote vraag naar Porsche producten en diensten in Limburg en directe omgeving. Porsche Centrum Maastricht is samen met Porsche Centrum Eindhoven onderdeel van Porsche Groep Zuid, de officiële Porsche dealerorganisatie voor Noord-Brabant en Limburg.

De locatie aan de Afrikalaan is geen onbekende voor de Porsche liefhebber. Sinds 2011 is Porsche op dit adres vertegenwoordigd, eerst gestart als uitgebreid servicepunt maar al snel doorgegroeid naar het volledige Porsche Centrum Maastricht. “Wij hebben, passend bij onze locatie naast het vliegveld, destijds een vliegende start gemaakt”, bevestigen Luc Vanderfeesten en Ad Geerts, eigenaren van Porsche Groep Zuid. “In vijf jaar tijd is dat uitgegroeid tot een Porsche bedrijf met steevast de allerhoogste klanttevredenheid. Om die hoge kwaliteit te blijven bieden, ook in de toekomst, is het noodzakelijk dat we investeren in faciliteiten die dat mogelijk maken.”

Het nieuwe pand wordt gebouwd op een 3600m² groot kavel naast het huidige pand, in samenwerking met architect Ton van de Heuvel en bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel. “Wij volgen daarbij niet alleen de laatste eisen van Porsche maar brengen ook een aantal eigen wensen in”, vertelt Vanderfeesten enthousiast. “De showroom, die met 1200m² aanmerkelijk groter is dan de huidige, wordt bijvoorbeeld verfraaid met een grote vergaderruimte, die als skybox boven de auto’s hangt. Ook klanten kunnen hier straks gebruik van maken. In de ruime werkplaats hebben we met toeleverancier Maha Nederland samengewerkt om de faciliteiten state of the art te maken.”

De oplevering van het nieuwe Porsche Centrum Maastricht staat omstreeks oktober gepland. Ook het huidige pand zal na de verhuizing een functie blijven behouden. “Wij kunnen onze plannen hiervoor nog niet communiceren, maar ga er maar vanuit dat hier voor autoliefhebbers nog altijd mooie dingen te zien gaan zijn”, besluit Vanderfeesten.

Ga naar Porsche Centrum Maastricht

Mail ons uw vraag

Not readable? Change text. captcha txt