Archief

Draw2design.

Draw2design ontwikkelt Traptreden Tool

Draw2design ontwikkelt Traptreden Tool

Video | Traptreden tool
Hierbij een korte impressie van de Draw2design traptreden tool. De nieuwste tool is ontwikkeld door de experts van Draw2design en werkt helemaal conform het bouwbesluit. De traptreden tool tekent op een snelle en efficiente wijze steektrappen met houten, geperforeerde en geboute roostertreden

weusthag-toren-hengelo-tl

“The Sky is the Limit” vanuit kijktoren Weusthag

Meer informatie | Meer informatie over de Kijktoren
In Hengelo is in het weusthagpark een uitkijktoren verschenen. Deze toren is gemaakt van cortenstaal met daarin een bladmotief wat de toren een transparant uiterlijk geeft. De toren is bedoeld als link tussen de beide gedeelten van het weusthagpark. Je kunt de toren beklimmen via een wenteltrap, deze trap is getekend door Draw2design.

David

Even voorstellen…

Meer informatie: David van Brug
Sinds 1 november hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen. David van Brug is ons team komen versterken. “De keuze voor Draw2Design was na eerdere kennismaking snel gemaakt. De gemoedelijke sfeer en het enthousiasme waarmee ze over het bedrijf praten, spreekt mij erg aan! Ik heb hierom dan ook veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan”.

vacature-300

Wij zoeken een stagiaire

Stage lopen | Meer informatie
Voor het tekenen en ontwerpen van trappen en hekwerken zijn wij op zoek naar een stagiair. Ben je enthousiast, gemotiveerd en wil je door ons intern opgeleid worden? Ben je een teamplayer? Sociaal en flexibel en wil je werken in een dynamisch groeiend bedrijf met een unieke werksfeer. Wij nodigen jou uit om te reageren.

petra_d2d_kleur

Even voorstellen…

Petra Vader van de hogeschool HZ University Of Applied Sciences Vlissingen loopt sinds september stage bij Draw2design. Zij volgt hier de studierichting HBO Bachelor Engineering en zal zich het komende half jaar verdiepen in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. “Toen ik te horen kreeg dat ik stage moest gaan lopen ben ik opzoek gegaan naar een stage buiten Zeeland, zo zie ik nog eens een ander deel van Nederland. Graag wilde ik mijzelf verder ontwikkelen op het gebied van 3D-cad programma’s”.

porsche-centrum-300

High end trap Porsche Centrum Maastricht

Porsche Maastricht | Lees verder
Draw2design heeft de mooie trap getekend voor Porsche Centrum Maastricht. De trap word gemaakt door Van der Lee. Porsche Centrum Maastricht staat bekend om zijn service en klantvriendelijkheid. Het nieuwe pand wordt gerealiseerd naast het oude centrum, waarvoor ook al een nieuwe bestemming is bedacht.

roefeldag_2016_300

Roefeldag 2016 was leerzaam en erg druk

Roefeldag 2016 | Bekijk hier de fotobeelden
Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer meegedaan aan Roefeldag. Om 9.00 stonden de eerste kinderen voor de deur en de ochtend eindigde om 13.00. De kinderen waren enthousiast en hebben allemaal een trap mogen engineeren, waarna ze de tekening mochten uitprinten en konden nemen naar huis. Wij hebben weer genoten van een zeer geslaagde ochtend en doen en volgende keer graag weer mee.

hoograven-logo

Hoograven en Draw2design bundelen krachten binnen BIM

Meer informatie: BIM | Lees verder
Het gebruik van BIM is geen toekomst meer, maar het moet toegepast worden in concrete opdrachten en is in veel gevallen tegenwoordig een doorslaggevende factor bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. BIM biedt tegenwoordig de business. Hoograven en Draw2design hebben hun krachten gebundeld om uw opdracht volledig in BIM te kunnen uitvoeren en bieden het gehele BIM traject voor u aan

Dirk-Maarten-kantoor-2016-300

Even voorstellen…

Meer informatie: Dirk-Maarten Storm van Leeuwen
Sinds 1 september hebben wij een nieuwe collega mogen verwelkomen. Dirk-Maarten Storm van Leeuwen is ons team komen versterken. Na 17,5 jaar was Dirk-Maarten op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heeft hij bij Draw2design gevonden. Na 17,5 jaar vond Dirk-Maarten het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heeft hij gevonden bij Draw2design. Een leuke nieuwe uitdaging waarin hij zijn ervaringen uit de bouwwereld en de CAD- en bereken software kan gebruiken om zich te gaan verdiepen in het tekenen en ontwerpen.

homify-logo

homify schrijft artikel over tekenwerk Draw2design

Meer informatie: homify | Bekijk hier de website
homify is een onafhankelijk platform for architectuur, binnenhuisarchitectuur, interieurontwerp en constructie. homify legt een verbinding tussen de eindgebruiker en professionals over heel Nederland.

homify bestaat uit een team van dertig jonge, enthousiaste mensen in Berlijn, Duitsland.

300_roefelen

Ook Draw2design gaat dit jaar roefelen

Meer informatie: Roefeldag | Bekijk hier de website
Kinderen vinden het leuk om iets meer te horen over de organisatie van een bedrijf en nog leuker is het voor hen om ook een kleine activiteit, die past bij het bedrijf, te kunnen uitvoeren. Dan ben je toch echt een beetje belangrijk. Ook bij Draw2design gaan we dit jaar roefelen. De Roefeldag is er voor kinderen van groep 5 t/m groep 8. De kinderen ontvangen te zijner tijd via hun school een uitnodiging. Deelname aan de Roefeldag is voor de kinderen gratis.

draw2design-video

Onze nieuwe bedrijfsvideo staat online

Samenwerking: Jan Jaap van Blue Bats | Bekijk de video
Onze nieuwe bedrijfsvideo staat online, in samenwerking met Jan-Jaap Bats gerealiseerd ! Nu ons kantoor sinds november geopend is, is het tijd voor een algemene indruk van Draw2design. Het technisch tekenbureau op het gebied van trappen en hekwerken is al 7 jaar uw specialist voor al uw tekenwerk

300_2016_activiteitencentrum_hetpunt_vroomshoop_03

Activiteitencentrum het Punt in Vroomshoop

Opdrachtgever: Tasche stalen trappen | Bekijk hier het project
De traphekken en hekwerken voor activiteitencentrum het Punt zijn getekend door ons in opdracht van Tasche stalen trappen, Het resultaat is een schitterend centrum waar cultuur, horeca, sport en facilitaire mogelijkheden samenkomen .

300_kijk-1

Schitterende bedrijfspresentatie in “kijk op oost Nederland”

Tekst: Ronald Schalekamp
Draw2design is gespecialiseerd in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. Het flexibele tekenbureau uit Nijverdal bedient trappenleveranciers en constructiebedrijven die zelf de capaciteit in technisch tekenwerk ontberen; zij het tijdelijk of structureel. Het team ervaren tekenaars levert snel professionele en aansprekende ontwerpen, van functionele brandtrap of balustrade, tot fraaie designtrap.

300_DSC_5480

Bedankt voor de geweldige opening!

De opening van ons nieuwe kantoor op vrijdag 14 november was een groot succes. Ruim 100 belangstellenden brachten een bezoek aan ons moderne en strakke kantoor. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig bijgepraat. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde opening.

300_IMG_3764

Nieuwbouw ontwikkelingen

Draw2design maakt zich klaar voor de toekomst. Door de groei aan tekenwerk en de uitbreiding van personeel is Draw2design nu toe aan een nieuw kantoor. Op dit moment is er al met de bouw gestart en we houden u dan ook graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het skelet en het dak zijn al gerealiseerd… We hopen voor het einde van het jaar onze intrek te nemen in het schitterende nieuwe kantoor.

300_inmeten-kerk-1

Monumentale Kerk ingemeten

Ook op ogenschijnlijk ontoegankelijke plekken kan er een trap worden gerealiseerd, boven in het topje van de Sint Urbanuskerk te Amstelveen word door Metaalindustrie Zaanstad een 3 delige spiltrap geplaatst om zo de bovenste delen van deze authentieke kerk toegankelijk te maken voor het publiek.

300_ballonnenwedstrijd-draw2design-3

Draw2design sponsort ballonnenwedstrijd

Vanuit Engeland zijn er geen berichten ontvangen, waarschijnlijk drijven er toch erg veel ballonnen in de Noordzee……..

HagaZiekenhuis

Het nieuwe jaar begint met een groot project voor AMG balustradesystemen. In Den Haag wordt een nieuw ziekenhuis gerealiseerd, het HagaZiekenhuis, en in samenwerking met AMG is Draw2design verantwoordelijk voor al het tekenwerk voor de balustrades. Het HagaZiekenhuis werkt voortdurend aan de toekomst. Letterlijk door de komende jaren een vernieuwd ziekenhuis neer te zetten. Een transparant ziekenhuis waar medewerkers en patiënten zich thuis voelen.

300_volleybal-1

Draw2design sponsort volleybalteam Vrivo

Draw2design sponsort het eerste heren volleybalteam van Vrivo uit Vriezeveen, zij komen uit in de regiodivisie en staan momenteel in de top 3, een uitstekende prestatie mede omdat zij afgelopen seizoen gepromoveerd zijn vanuit de promotieklasse ! Ze zitten nog in de kwartfinale van het bekertoernooi en zullen bij promotie naar de 2e divisie geschiedenis schrijven binnen de club.

300_I8-Draw2design

BMW garage Amsterdam

Voor WV trappen heeft Draw2design al het tekenwerk verricht voor de trappen in de nieuwe BMW garage in Amsterdam. BMW is in beweging. In de lucht, op de weg, in de autosport. Geniale ontwikkelingen, indrukwekkende techniek en een enorme betrokkenheid hebben BMW gemaakt tot het merk dat zich overal ter wereld thuisvoelt.

MiepMiep

Draw2design sponsort The Road Runners

Miep en Miep rijden mee aan knotsdollegekke rit van ongeveer 3.000 km, the Carbage Run. Een rit die in 5 dagen afgelegd word door 8 landen. En een auto van niet meer dan € 500,- en jonger is dan 1997 De roadrunners worden gevolgd door 499 andere deelnemers. Het startschot klinkt in Hardenberg en vanaf daar begint het avontuur.

300_mini_draw2design-23

Onze nieuwe Bedrijfsauto’s

Draw2design opereert door heel Nederland, en moet met regelmaat diverse trappen en hekwerken inmeten, om daar representatief voor de dag te komen is er geïnvesteerd in 2 schitterende mini’s. Om de mini’s een eigentijdse uitstraling te geven, en in 1 oogopslag weer te geven waar Draw2design zich mee bezig houd zijn we op zoek gegaan naar een gerenommeerd bedrijf die onze wensen kon omzetten in een pakkend en uniek ontwerp. Hiervoor zijn we in zee gegaan met Studio PAF, in onze ogen HET bedrijf voor gespecialiseerd ontwerp, waarbij een enorme hoeveelheid creativiteit gewenst is.

“Het bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen, flexibiliteit en het duidelijke tekenwerk. Hierdoor onderscheid Draw2Design zich van de rest. Al met al een goed bedrijf waar prettig zaken mee gedaan kan worden!”

Roy Haarhuis – Calculator Tasche Stalen trappen

Mail ons uw vraag

Not readable? Change text. captcha txt