Technisch tekenwerk voor trappenbouwers

Draw2design is gespecialiseerd in het technisch tekenen van trappen en hekwerken. Het flexibele Engineersbureau uit Nijverdal bedient trappenleveranciers en constructiebedrijven die zelf de capaciteit in technisch tekenwerk ontberen; zij het tijdelijk of structureel. Het team ervaren engineers levert snel professionele en aansprekende ontwerpen, van functionele brandtrap of balustrade, tot fraaie designtrap.

Of het nu om een trap, hekwerk, balustrade of industrieel bordes gaat; Draw2design heeft de kennis, ervaring én mankracht in huis om snel een vakkundig en volledig gespecificeerd ontwerp af te leveren. Van functionele brandtrap tot luxe design villatrap; elke opdracht wordt naar klantspecificatie ingevuld.

Download brochure

Wilt u meer informatie over onze diensten neem dan contact met ons op. Download hier de digitale brochure van Draw2design in PDF formaat. Om PDF bestanden te bekijken maak je gebruik van het gratis programma Adobe Acrobat Reader DC

“Onze klanten willen een flexibele schil in technisch tekenwerk. Sommige bedrijven hebben geen engineers in dienst en andere schakelen ons in bij pieken”, zegt Ten Tusscher.

trap-1

“Het tekenen met en programmeren in HiCAD, bij een modern en dynamisch bedrijf als Draw2Design, is een fantastische uitdaging.”

René Jannink – HiCAD tekenaar, C#, XAML Programmeur

gespecialiseerd Engineersbureau sinds 2008

Raymond van Amersfoort startte Draw2design eind 2008 als eenmanszaak. Tot 2010 was Van Amersfoort parttime actief in zijn eigen onderneming aan huis. Hetzelfde jaar bundelde hij de krachten met mede-eigenaar Bas ten Tusscher en vonden ze een pand in Nijverdal waar ze al snel uitbreidden met 3 engineers: Jan Stuit, Rene Jannink, Heico Nijhoff en administratief medewerkster Margreet Hugen.

Het bedrijf groeide uit zijn pand en aan de Lochtersweg 59-7 in Nijverdal is sinds 2014 een volledig nieuw kantoor gebouwd voor Draw2design. De uitbreiding zette zich ook voort bij het personeel met engineers Dirk Maarten Storm van Leeuwen, David van Brug, Rik van de Vegt, Bart Haaksman en Mark Brok. Het gespecialiseerde engineersbureau Draw2design is uniek in de markt door zijn kwaliteit en omvang. De engineers werken in mooie werkruimtes met de nieuwste technieken op tekengebied.

Projecten door heel Nederland

Draw2design heeft een zeer groot aantal aansprekende, voltooide ontwerpprojecten.

logoboard

Enkele recente projecten zijn bijvoorbeeld voor het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (trappen en hekwerken), ABN Amro Amsterdam (onder meer een stalen wenteltrap met glas), het Haga Ziekenhuis in Den Haag (onder meer glazen balustrades rondom vides) en voor een nieuwe BMW-garage in Amsterdam (onder meer een bijzondere hoofdtrap met glas).

3D engineering in HiCAD

Klanten kunnen bij Draw2design terecht voor een compleet traject van advies tot realisatie, of voor een deeltraject. Na controle door aannemer en architect, wordt een ontwerp geperfectioneerd, wat uiteindelijk leidt tot een optimaal eindontwerp.

hicad

Ontwerpen in 3D HiCAD

Alle ontwerpen van Draw2design worden gemaakt in HiCAD. Met dit geavanceerde 3D-ontwerpprogramma kunnen ontwerpen door middel van ‘artist impressions’ maximaal inzichtelijk worden gemaakt, vóór de start van de productie.

Bas ten Tusscher en Rene Jannink hebben onlangs een bedrijfsspecifieke API training gevolgd, om zo standaard ontwerpprocessen in HiCAD te automatiseren, wat een hoop tijdwinst oplevert

“Technisch tekenen is ons vak. Wij zorgen voor een tekening waar onze klant direct mee verder kan. Wij denken mee met onze klanten om samen tot het beste eindresultaat te komen. Door onze ervaring in de trappenwereld vinden we overal een oplossing voor.”

Bas ten Tusscher – Mede-eigenaar

Gerenommeerde opdrachtgevers

Klanten vindt Draw2design door heel Nederland, met projecten tot over de landsgrenzen. De afgelopen jaren bouwde het technisch tekenbureau een klantportefeuille op met gerenommeerde namen, waaronder – een zeer kleine greep – Tasche Staalbouw, Eestairs, AMG Balustradesystemen, Kenngott Trappen, MPW Stalen Trappen en MBR Hekwerken. Voor de laatste worden veel renovatieprojecten verzorgd. Het hoeft natuurlijk niet altijd om een trap voor nieuwbouw te gaan. Zo worden ook veel balustrades voor te renoveren flatgebouwen ontworpen/getekend.

0
Medewerkers
3300
Tekeningen
450
BIM Projecten
29352
Digitale bestanden
Mail ons uw vraag

Not readable? Change text. captcha txt